SweepsDB Pro offers unlimited access with no limits!

The largest AD-FREE contest directory website with 2,673 active contests. 389 added today.

Get full access to Table Mode and more.

SweepsDB - Gjirafagg - Series#2 - Giveaway
Just an FYI! This contest has already ended

Contest Description

Ended 11 Days 18 Hours ago - 175321 Entries

Gjirafagg - Series#2 - Giveaway
Gjirafagg po dhuron shpërblime fantastike për ju gamer, për 13 days of Mayhem në kuadër të Series#2.Vendi i parë fiton Kompjuter Acer Aspire TC-895, vendi i dytë super tastierën Ducky One 3 Daybreak, dhe vendi i tretë mausin Logitech G Pro X Superlight.Për tu bërë pjesë e 13 days of Mayhem Giveaway  duhet që patjetër të kyçeni me emrin dhe mbiemrin tuaj si dhe me një email adresë valide, me llogarinë tuaj të Facebook-ut, me llogarinë tuaj të Google ose me llogarinë tuaj në Twitter.Sa më shumë entries që keni, aq më shumë shancë keni për të fituar.13 days of Mayhem Giveaway fillon nga 15 janari, ora 20:00 dhe përfundon me 26 janar ora 22:00.Contest Host: GjirafaGG

Visit Contest


Contest Details